READY FOR BIRTHDAY PARTY

/ Vis dere har merket, så er kamera mitt i ustand derfor skal jeg levere det inn i dag så noen kan få se på det, derfor har det ikke kommet noen videoer denne uken. Jeg håper kamera mitt kommer snart tilbake og at det funker! Jeg bruker foreldrene mitt sitt kamera nå for tiden, så blir ikke så gode bilder.

Topp: Cubus

Skjørt: Tally Weijl

Heisann!

I dag har en av verdens mest herligste jente bursdag! Nemlig min kjære bestevenninne Madelen ♥ Derfor vil jeg bare starte innlegget med, og si gratulerer med dagen kjære deg! Ha en utrolig fin dag sammen med venner og familie, vi har utrolig mange minner sammen og flere skal det bli. Jeg er utrolig glad i deg, og ikke minst stolt av å være din bestevenninne!

Ja, som dere kanskje har skjønt så skal jeg i bursdagsselskap til min venninne Madelen, og jeg gleder meg veldig mye! Jeg tror det blir en fin kveld, og vi kommer sikkert til å finne på en del kjekke ting! Det er egentlig ikke så mye å si, men jeg håper hvertfall dere har en fin uke videre! Og nei, for dere som lurer på om vi har ferie. Vi får høst ferie neste uke, gleder meg mye til ferie nå.

Klem Therese.

BLOGGTIPS

//  Dette er et repost innlegg, så dette har kanskje noen av dere lest før

Hola!

I dag har jeg tenkt å gi dere noen tips til dere som blogger, eller kanskje vurderer og lage seg en blogg. Jeg har en gang for lenge siden blogget om dette før, men det fristet bare å lage et nytt innlegg om dette. Jeg får en del spørsmål av andre hvordan de kan bli en flink blogger osv. Jeg sier ikke at jeg er en super god blogger, men jeg har fått spørsmål om dette. Derfor har jeg tenkt og gi tips til dere der ute som enten har nettopp laget dere blogg eller tenker på å lage dere blogg. Håper dere får noe ut av tipsene mine.

– VÆR DEG SELV. Jeg syns dette er utrolig viktig at du er deg selv når du gjør deg “offentlig”. Derfor skriver jeg akkurat dette først, siden det er så viktig at du er deg selv. Jeg ser egentlig ikke vitsen med å ha en blogg viss du ikke kan være deg selv. Dette er rett og slett det viktigste.

– Blogg om det du interesserer deg for, viss du liker biler så blogger du jo om biler! Du blogger jo ikke bare om hunder bare for alle andre bloggere gjør dette. Du må jo gjøre bloggen din til din egen så derfor anbefaler jeg at du blogger om DINE interesserer og ikke alle andres.

– Varier bloggen din litt. Jeg anbefaler deg å ikke blogge om det samme hele tiden, dette kan bli veldig kjedelig for dine lesere viss du gjør det. Viss du foreksempel blogger om, sminke, sminke, sminke hele tiden så ender det opp med at leserne dine blir lei og ikke gidder å lese bloggen din mer.

– Ha en fin header og ikke ha alt for mye. Du bør også ha et ryddig og fint design på bloggen din, det blir så mye livligere å lese bloggen din da! 

– Sett deg mål! Jeg har sett noen bloggere som ikke gidder å blogge mer fordi det er bare 10stk så leser bloggen deres selv om du kanskje bare har blogget i en uke. Du må sette deg mål, ikke forvent at leserne bare flyr til deg på et “poff”.

– Vær hyggelig mot leserne dine. Ingen gidder vel å lese en blogg der bloggeren gir rett og slett blaffen i leserne sine. Så alle sammen: vær hyggelig mot leserne dine, svar på kommentarer og spørsmål de kommer med. Du kan også av og til oppfylle ønskene som de kommer med til innlegg eller videoer.

– Viss du har til gang til å lage videoer, så gjør det! Leserne elsker virkelig videoer, det gjør hvertfall mine. Jeg startet noe som jeg liker å kalle “video – tirsdag, lørdag” og det har blitt veldig godt likt her på bloggen min, det kan jeg anbefale til dere andre bloggere også!

– Ta store, fine og lyse bilder! Du trenger ikke å kjøpe et kamera til dere tusen kroner med en gang. Jeg syns at Iphone bilder tar helt greie bilder, men kanskje kjøp et kamera til 300-700kr så du kan bruke i starten? Du kan kanskje senere investere i et speilreflekskamera.

Håper dere fikk noe ut av tipsene mine!

Klem Therese.

PLAKATER FRA DESENIO

sponset

Heisann folkens!

I helgen mottok jeg noen super fine plakater fra siden Desenio! De gjorde liksom den siste finishen på rommet mitt, de passet utrolig godt inn på rommet mitt også. Jeg valgte noen svart/hvit plakater, siden de passet best sammen med tapeten som jeg har på rommet mitt. Jeg har lenge vært på jakt etter noen plakter eller bilder som jeg kan pynte rommet mitt med, så nå fant jeg noe endelig! Jeg kan anbefale dere å sjekke ut siden til Desenio, viss du er på jakt etter noen bilder/plakater til å pynte rommet ditt med. 

Denne siden er veldig ny i Norge, og de har mange forskjellige plakater/bilde i utrolig mange størrelser! Derfor kan du bestille noen plakater/bilder som passer perfekt til ditt rom! Disse plakaten er også ikke så dyre, de aller fleste har en veldig rimelig pris. De har utrolig bra kvalitet på bildene/plakatene også! Jeg syns de var utrolig fine. Her finner dere plakatene til Desenio.

Her finner dere Grafiske plakater // disse to bildene/plakatene her er fra nettsiden deres, fine bilder/plakater ikke sant? Den under her, har jeg faktisk på veggen min akkurat nå! Jeg elsker det bilde siden den er så fin, og “qouten” som står på den er utrolig kul. 

Disse bildene kan hjelpe deg med å sette siste finish på rommet ditt, det jeg syns også selv er at disse bildene gjør rommet ditt litt mer sånn “inspo”. Jeg tenker faktisk på we heart it når jeg ser sånne bilder som dette.

 

De tre bildene her har jeg valgt å henge opp under en hylle, siden denne veggen var absolutt helt tom før og den var veldig kjedelig så valgte jeg å henge disse tre der. Nå ser alt så mye bedre ut! Jeg likte disse tre bildene også veldig godt. Gjerne fortell hva du syns om de under her.

Ikke sant denne kysse munnen var tøff?! Jeg valgte å henge denne opp over den hyllen jeg har med sminkebordet, det så skikkelig tøft ut! Jeg syns denne fikk rommet mitt til å se så mye bedre ut. Denne var min favoritt av disse bildene/plakatene.

Så var det over til det aller siste bilde, denne her får jo kanskje humøret ditt litt opp også? Siden det står “shine like a diamond”. Jeg valgte å henge denne over senga, siden da er den nesten det første jeg ser om morgenen. Her finner dere Diamant plakat.

Liker du å dekorere rommet ditt med bilder og andre forskjellige ting?

Klem Therese.

VLOG – FOLLOW ME ON A NORMAL DAY

Heisann folkens.

I dag er det jo lørdag, det betyr ny video her på bloggen og Youtube! Denne gangen ble det en helt vanlig vlog, så får dere se litt hva jeg gjør på en helt normal dag. Det er flere av dere som har ønsket flere vlogger, så derfor prøver jeg å vlogge når jeg skal gjøre noe gøy! Jeg håper dere liker videoen, gjerne dra å abonner på kanalen min HER!

 Hva syns du om vlogger?

Klem Therese.

FINALLY IT´S FRIDAY

/ sponset klær

Heisann dere.

I dag er det helg! Woho, så utrolig kjekt med helg nok en gang. Det er alltid kjekt med helg etter en lang skole uke! Da kan du koble helt vekk fra skolen og det er så deilig! I går kveld fikk jeg noen super fine plagg fra Shein. Helt siden i går kveld har jeg glist, haha! Jeg ble utrolig fornøyd med de plaggene jeg fikk fra de denne gangen.

De var utrolig fine alle sammen og denne gangen hadde alle utrolig bra kvalitet! Jeg ble faktisk veldig overrasket over denne pakken. Men jeg ble samtidig veldig fornøyd også. Alle disse plaggene kommer jeg til å få bruk for masse videre i høst. Dere skjønner godt at jeg er fornøyd, når dere leser videre i innlegget.

Viss du handler hos Shein, så får du fine klær for billige penger! Det er også 100% trygt å bestille hos de, så Shein er absolutt en side dere bør sjekke ut! Kanskje du finner noen fine klær til høsten?

Topp – Wow? ikke sant. Denne var så utrolig fin og den falt i smak hos meg med en gang. Jeg har gledet meg sånn til å få bruke denne toppen her! Den satt super fint på og den var samtidig veldig behagelig å ha på seg. Denne kan jeg anbefale til de fleste va dere! HER, finner dere den.

Skjorte – Skjorter er egentlig ikke min ting, men denne var utrolig tøff og fin på samtidig! Jeg likte denne utrolig godt og har ingenting negativt å si om denne. Det er en av de få skjortene jeg faktisk har blitt fornøyd med! Gjerne fortell meg hva du syns om denne. Jeg syns hvertfall den var veldig tøff på! HER, finner dere den.

Cardigan – Denne var så fin på! Denne likte jeg også super godt! (haha). Jeg er positivt overrasket over denne faktisk! Den er lett og fin på, og kan brukes til både hverdag og andre anledninger. Jeg digger også mønsteret på selve ermene. Jeg er veldig glad i sånt lignende mønster på klær, syns det er så tøft! HER, finner dere den.

Hva syns du om plaggene jeg fikk denne gangen?

Klem Therese.

inspirasjon for høsten

Heiiisann igjen folkens.

I dag har jeg ikke gjort noe spesielt. Det eneste jeg har gjort i dag er å bruke dagen på skole og blogg. Denne uken hadde vi en del lekser, så derfor skal jeg snart sette meg ned for å gjøre siste rest. Vi er nettopp ferdig med nasjonale prøver på skolen og det er så deilig å få det ut av tankene! Jeg har også planlagt noen innlegg til bloggen som kommer til å komme de neste dagene. Hva vil dere at jeg skal blogge om denne høsten?  Gjerne legg igjen en kommentar om hva du ønsker mer av på bloggen min denne høsten! Det er alltid kjekt å få noen ønsker fra dere. Innleggene er nå tross alt til dere.

Det er jo ikke så alt for lenge til høstferie nå heller! Det er en uke igjen i morgen. Kjenner det skal bli godt med en liten feire faktisk. (hehe) Jeg har ikke noen store planer i ferien, men det er alltid noe som dukker opp! Blir mye tid til venner. Dere ser kanskje at jeg har lagt med en collage om høsten med i innlegget? Jeg gleder meg faktisk til høsten, borsett fra regnet! Jeg elsker høsten siden høstfargene på klær osv er så utrolig fine! 

Hva gleder du deg mest til høsten? Gleder du deg til høstferien?

Klem Therese.

THE MYSTERY DRINK CHALLENGE

Heisann!

I dag er det jo tirsdag, og da er det ny video som vanlig. Denne videoen ble en challenge sammen med nydelige Emma! Denne videoen ble super morsom, og mange har gledet seg til denne videoen! Jeg håper den faller i smak hos dere. Gjerne dra å abonner på kanalen min på youtube, og legg igjen en tommel opp på videoene mine. HER, finner dere kanalen min.

Husk å sett videoen på best mulig kvalitet!

Hva syns dere om videoen? Ønsker dere flere challenger?

Klem Therese.

MOBBING ER IKKE OK.

/ Dette er et repost innlegg, siden jeg syns dette temaet er så pass viktig! Det kan godt være at noen av dere har lest dette innlegget før en gang på bloggen min.

I dag har jeg tenkt å ta opp noe utrolig viktig her på bloggen. Det er veldig sjeldent jeg har slike innlegg, Men jeg følte bare for å få ut litt tanker om dette emne nemlig “mobbing”.

Har du noen gang hørt før at du er verdiløs, du er ikke fin, du hermer etter alle, du er ikke bra nok, du er stygg osv?. I dag er det 60.000 mennesker som blir mobbet i Norge, og det er et høyt tall det er jo helt sykt. Tanken på at noen mennesker ikke har det bra i det hele tatt er en vond følelse alle fortjener jo en sjangse alltid uasnett hva, mener hvert fall jeg. Jeg har aldri skjønt poenget med å mobbe en person, hva har mennesket gjort mot deg egentlig?

Viss du er mobberen, vil du være årsaken til at noen har det vondt, skader seg selv eller kanskje i værste fall tar sitt eget liv?. Hva får du egentlig ut av det?. Blir du et bedre menneske, blir du mer populær, får du bedre selvtillit, får du flere venner? Det er i hvertfall ikke noe du blir eller får. Du ødelegger fakitsk livet til den du mobber. Mobbing har skjedd så altfor mange ganger, desverre.

 

Viss verden hadde virkelig vert en drømme verden hadde det verken fantest mobbere eller mobbeoffer. Da hadde ingen trengt å komme gråtene hjem, grue seg til å gå på skole/jobb, drive med selskading, gråte seg i søvn og få dårlig selvtillit osv. Jeg kan nesten ikke tenke meg hvordan mobbeofferet har det, det må være en skikklig ekkel følelse. Det er jo faktisk noen som har tatt selvmord på grunn av mobbing, det er jo helt ekstremt.

Likosm bare tenk deg den følelsen og gå på skolen, og tenke på at du faktisk ikke er velkommen der, det må sikkert være den vondeste følelsen noen sinne. Vi som ikke har blitt mobbet kan sikkert nesten ikke tenke oss den følelsen oferet må ha. Jeg har aldri skjønt poenget med mobbing, og tror heller aldri jeg kommer til å gjøre det heller. Mobbing er noe jeg er ekstremt i mot, det er derfor jeg skriver dette innlegget og ønsker virklig at det skal bli en stopp på det. ALLE mennesker fortjener og ha et godt liv, og leve livet sitt uten bekymringer og vonde tanker hver dag. #stoppmobbing

Husk viss du kjenner noen som blir enten mobbet eller ser noen, så si alltid i fra til en person du stoler på! Du kan faktisk hjelpe offeret veldig mye, og faktisk få en stopp på det, det er så utrolig viktig!

New in from romwe (!!)

sponset

Heisann igjen folkens.

Jeg fikk en pakke fra Romwe på fredag, denne kom utrolig kjapt syns jeg! Jeg ble nok så fornøyd med denne pakken også. For de som ikke vet hva Romwe er for noe, så er det en super fin klessnettside som jeg anbefaler dere alle til å sjekke ut! De har masse bra, og alle klærne deres har rimlige priser. Noen av klærne er av bra kvalitet, mens noen er ikke av så bra kvalitet. Men de fleste er av god kvalitet. Det er også kjapp leveringstid syns hevrtfall jeg! Jeg er usikker på frakt, så det må dere nesten sjekke opp i selv. Romwe er ikke en norsk nettside, så derfor tar det ca 1-2uker før du får pakken i posten. Dere finner nettsiden HER.

Genseren – Denne ble jeg veldig glad i med en gang, sidne den var veldig fin! Den satt også ganske fint på, og den var ganske chill. Jeg elsker den rett og slett, denne genseren var skikkelig meg. Jeg kan anbefale den videre til dere. Den har også en ganske rimlig pris. HER, finner dere den.

Joggebuksen – DENNE VAR FANTASTISK! Denne hadde utrolig tøft design, og ikke minst stoffet var utrolig behagelig. Jeg har faktisk brukt den et par ganger allerede, og den har falt godt i smak hos meg. Denne kan jeg også anbefale til dere på det sterkeste. HER, finner dere den.

Boyfriend Jeans – Denne falt ikke så godt i smak hos meg, den var ikke helt meg. Alle har jo forskjellig smak, så kan godt være at noen av dere liker denne bedre enn meg. Den satt ikke så pent på meg heller, så det er også en av grunnene til at jeg ikke likte den så utrolig godt. HER, finner dere den.

Hva syns du plaggene jeg fikk denne gangen?

Klem Therese.