FÅ FLERE FØLRGERE PÅ INSTAGRAM

Uansett om du har en instagramkonto der du legger ut selfies, eller du bare liker å legge ut morsomme tekster, eller bilder av maten din, er det alltid gøy med flere følgere. En stor følgerskare kan gi deg mange muligheter, både økonomisk og også sosialt sett. Jeg tenker de fleste alltid er giret på nye følgere på Instagram nå, for det er vel det eneste folk bryr seg om for tiden. Trist nok. Uansett om du vil lære deg å ta bedre bilder, ha flere følgere, eller få mer aktive følgere har jeg noen triks som kan hjelpe deg! Selv har jeg drevet på med Instagram i flere år, og elsker Instagram selv! Jeg har en del triks som kan hjelpe deg til å få opp følger tallet på Instagram eller få generelt en bedre Instagram. 

Jeg driver Instagramkontoen @Theresesorenes med over 30.000 følgere på Instagram, og jeg vet at mange har funnet bloggen min via Instagram. Nå skal jeg hjelpe deg med å nå ut til flere enn du allerede gjør.

 Processed with VSCO with c8 preset

HVORDAN FÅ FLERE FØLGERE PÅ INSTAGRAM

Jeg mener det første man bør gjøre er å se litt på hva slags Instagramkonto man ønsker å ha. Vil du legge ut bilder av deg selv?, eller vil du ha en bakekonto?, Kanskje en humorkonto? Eller kanskje en livsstilskonto, der du legger ut litt av hvert? Uansett hva du velger, er det viktig at det er noe du liker, og syns er gøy å holde på med, hvis ikke klarer du ikke å holde på i lengden og andre vil legge merke til at dette ikke er noe du brenner for.

Feilen mange gjør er nok å tenke på følgere som ikke er så lurt for da blir du desperat etter å gjøre alt for følgere. Det første du burde gjøre er å tenke på hvordan kvaliteten er. Jeg tenker mobilbilder er greit, men kamerabilder med bra lys er det beste du kan ha. Jeg liker selv bedre når jeg ser en Instagram konto som ser gjennomført ut. Da tenker jeg først og fremst å helheten i kontoen, og kvaliteten. 

Mitt aller beste tips til bilder er å stille deg foran et vindu for best mulig lys. Rediger bildene før du legger de ut etter hvordan du synes bildene dine ser best ut. Instagram har allerede lagt inn sånn at du kan redigere lys, kontrast, fargebalanse, osv. Så her er det bare å prøve seg frem! Husk at desto finere og mer inspirerende Instagram du har, desto flere er det som vil følge deg.

 Processed with VSCO with c8 preset

Hvordan får man egentlig flere følgere? Hva må til? Det letteste er å bruke # når du legger ut bilder for at flere skal få øynene sine opp for instagrammen din. Selv synes jeg det er døds kleint å bruke hashtags, men ønsker du flere følgere enkelt er det trikset uten tvil. Du må gjerne legge til 3-6 # ved hvert bilde du legger ut med noen # som er relevant til det bildet du legger ut. Samtidig kan det være smart å bruke geolocation, og tagge hvor du er. Da kan de som har vært der, eller søker opp det stedet, se dine bilder, og forhåpentligvis følge deg. 

Noe annet du kan gjøre er å være aktiv på andre sine profiler, før var det veldig populært å gjøre shoutout for shoutout, men det er det ikke så mange som gjør lengre. Du kan jo alltids gjøre et forsøk for det funker super bra! Av de # du bruker gjerne gå inn på de, og lik andre sine bilder og kommenter. Du vil da dukke opp i varslene til andre profiler, og hvis du da har en Instagram som gir et bra førsteinntrykk vil de gjerne følge deg.

Når det kommer til antall bilder du bør legge ut hver dag er 2-3 bilder er en fin balanse tenker jeg. Legger du ut mer enn det kan andre føle at du spammer, og legger du ut bare en gang iblant er det kjedelig å følge deg, fordi folk føler du aldri legger ut noe.

Slik som nevnt tidligere er det noe som heter SFS altså shoutout for shoutout. Dette går da ut på at dere er to Instagramprofiler som blir enige om å legge ut profilene til hverandre. Dette er god følger boost, som gjerne vil gi deg en god del nye følgere, men samtidig er det vanskelig å få gjort noe slikt når du ikke har en del følgere fra før av. Du burde hvertfall avtale noe slikt med andre profiler som har cirka like stor følger base som deg.

 Processed with VSCO with c8 preset

Jeg håper dere fikk noe ut av tipsene jeg kom med, og lykke til med profilene deres! Gjerne sleng din Instagramkonto i kommentarfeltet så skal jeg sjekke de ut, og kanskje slenge igjen noen likes og kommentarer. Min Instagram er @Thersesorenes, gjerne følg meg ♥

blogges

UKEN SOM GIKK..

(inneholder annonse)

UKENS HØYDEPUNKT

Ukens høydepunkt har absolutt vært å starte opp bloggen uten tvil! Jeg har virkelig fått en stor glede av å begynne å skrive igjen! Jeg håper jeg bare får dette til å gå, for jeg ønsker å kunne oppdatere dere minst to ganger daglig samtidig som at innholdet er bra. Jeg hater virkelig følelsen av å ikke føle at innholdet på enten en video eller et innlegg ikke er helt complete.

UKENS YOUTUBEVIDEOER

UKENS CRAVING

UTEN TVIL er ukens craving sjokolade. Jeg tror det er i hensikt av at jeg har fått mensen litt her å der gjennom hele uka.. Jeg har virkelig ustabil mens, og i det siste har jeg fått skikkelig sjokolade cravings rundt den uka. Hver eneste gang. 

UKENS NEDTUR

Ukens nedtur er tanken på å begynne på skolen .. I morgen sitter jeg på skolebenken igjen, og er klar for fullt kjør resten av dette halvåret. Jeg mener ikke å klage fordi jeg skal begynne på skole, for skolen er virkelig ikke så krise selvom jeg ikke er et menneske som er noe glad i skolen generelt. Det er nok tanken på å måtte stå opp tidlig, øve til prøver, mindre tid til sosiale medier og mindre søvn. 

UKENS TANKE

Jeg har blitt veldig bevisst på hvor mye unødvendig drama og drittsnakking det er rundt her, og jeg har virkelig distansert meg selv fullt og helt fra giftige mennesker som ikke gjør annet enn å skape dårlig stemning blant andre. Livet er for kort til å orke å bry seg om negativitet, og det å innse hvor lite slike mennesker egentlig betyr, er deilig. Jeg elsker positive sjeler som byr på seg selv, er glade og sprudlende og som vil andre mennesker godt, istedenfor å være bitter og sjalu så fort noen andre har det bra. Cut the crap! 

UKENS INNKJØP

Jeg kjøpte meg en selvbruner fra St. Moriz. Du kan finne den HER hos Blivakker. Jeg tror min er gått ut på dato som du kan lese i ukens irritasjonsmoment. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Jeg kjenner jeg ble sykt irritert på en selvbruning som jeg kjøpte på Cubus, som jeg skal gå å klage på. Jeg fikk den anbefalt av mine venninne Emine som virkelig elsker denne, og den er så fin på hun. Jeg testet den for første gang, og foamen som kom ut var en grønn ligende farge, men jeg tenkte ikke noe over det og påførte produktet. Nå har jeg en skikkelig uggen farge som ikke ser lekker ut i det hele tatt, og kjenner jeg blir irritert som bare pokker. Derfor skal jeg gå å klage på at jeg skal få en ny med en gang. Jeg klarer meg virkelig ikke med å være så lys som jeg er. 

UKENS ANTREKK

Processed with VSCO with c8 preset

Jakke: Bikbok – Topp: Gina Tricot – Joggebukse: Bikbok – Sko: Junkyard (HER – annonselenke)

Jeg har virkelig forelsket meg i slik joggebukse, kule sneakers, croptop og oversized jakke stilen. It´s my ride or die, virkelig! elsker det! Jeg har virkelig forelsket meg i denna kåpa fra Bikbok som jeg knabbet fra søsteren min på grunn av at hun skulle kaste den. Den er jo så nydelig! Midt i blinken for meg. 

UKENS RABATTKODE

Ønsker du rabattkode hos Junkyard? Bruk koden ´THERESES15´ gir dere 15% hos Junkyard.no på et kjøp over 500 kroner som ikke er salg, deal eller kampanje produkter. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

HEMMELIGHETEN OM MINE LEPPER – HER KAN DU LESE INNLEGGET.

Hvordan har uken din vært? ♥

blogges

MIN ALLER STØRSTE FRYKT

 Processed with VSCO with c8 preset

Å SKUFFE NOEN

Det å være selvstendig er viktig i dagens samfunn og det å være vellykket er viktig. Det er enkelte rammer det er viktig å ha, og vise at man har. Det er viktig med trygge mennesker rundt seg, det er viktig med en stabil økonomi, det er viktig med selvdyrkelse. Gjerne i form av hva man gjør, fronting av hvem man tilbringer tid sammen med og alle de vellykkede faktorene, som de flotte klærne, den sunne middagen og gjennomførte treningstimer. Det er tabu å vise for mye følelser, samtidig som vi heier frem de som tørr å fortelle. Når jeg bestemte meg for å ta opp bloggen igjen var jeg fast på at jeg ikke skulle na noe holde tilbake. Jeg skulle åpne meg mer, og ikke gjøre noe tabu lengre eller stusse på å dele noe. Jeg ønsker å være ærlig, og vise den virkelige meg. 

Det beste jeg vet med å lese en blogg eller følge med på livet til en offentlig person er det å føle at jeg kjenner personen og relatere meg til han eller hun. Den beste følelsen er å ikke føle seg alene om ting, og føle at det du føler faktisk er normalt. Det er akkurat det jeg ønsker for dere, at dere skal kunne kjenne dere igjen i min hverdag og hvordan jeg har det. Jeg ønsker ikke å filter på ting, ikke ta meg altfor høytidelig for bilder og andre ting er noe annet. Jeg mener tross alt innholdet når jeg tenker på dette. Tror også flere av dere er enige at en slik blogg/youtube er mye kjekkere å følge med på. 

Til poenget mitt med dette innlegget, har du noen gang tenkt over din største frykt? Det har jeg uten tvil mange ganger. Hvis jeg spør andre om dette spørsmålet sier de som regel “å dø”. Det er derimot ikke min. Min største frykt er å skuffe noen på den måten at jeg ikke leverer om dette er til dere, som datter, som venninne, som kjæreste, som influenser, som søster, som elev, på jobb og generelt overalt. Jeg blir skremt av tanken på å skuffe noen eller ikke gjøre noen fornøyde uansett hva det handler om. Jeg vet det kun er min tankegang, men klarer bare ikke tanken. 

Hvis vi for eksempel tar YouTube, og jeg vet ekstremt godt at jeg ikke har noe klart til publisering kjenner jeg på den følelsen at jeg skuffer dere og ikke klarer å levere bra nok. Jeg vil alltid leve opp til forventingene for føler alltid at folk rundt meg har enkelte forventinger, og de vil jeg leve opp til og gjøre andre fornøyd samtidig meg selv. Jeg kjenner ikke på dette daglig, men innimellom kan det treffe et sårt punkt og jeg kjenner godt på det. Jeg er heldigvis flink til å skifte tankegang, og gjøre ting om til det positive, men på tunge perioder kan dette fort bli slitsomt. Jeg lurer på hva er din største frykt, hva prøver du helst å unngå?

blogges

HEMMELIGHETEN OM LEPPENE MINE

​Inneholder tidligere tilsendt produkter

Processed with MOLDIV

HEMMELIGHETEN OM LEPPENE MINE

Jeg får daglig spørsmål om hva jeg bruker på leppene mine, og om jeg faktisk har tatt restylane som 16 åring. Nei, jeg har ikke restylane, men takk for komplimentet. Trikset er å overline leppene en del. Det er nok flere som syns dette ser helt fælt ut, og gjerne ville ikke gjort dette selv, men liker du det ikke er ikke dette tipset for deg. Jeg syns selv at store lepper er utrolig fint, og jeg har så lenge jeg kan huske overlinet leppene mine og kanskje det er en av usikkerhetene for meg? Det at jeg overliner så mye .. Jeg skal hvertfall gi dere et tips om hvordan du kan få “større” lepper utenom å sprøyte inn noe og ødelegge leppene dine.

Produktene jeg bruker: Frøya sin liquid lipstick av Astri Raaket (min all time favorite), en concealer børste som er brukt og til slutt Buxom sin White Russian.

Processed with MOLDIV

1. Det første jeg gjør er å bruker Liquid lipsticken fra Frøya Cosmetics. De eneste stedene jeg overliner er i amorbuen, og på midten av leppa på underleppa. På sidene overliner jeg ikke fordi det vil få det til å se unaturlig ut i følge min egen smak. Dere ser det mer tydelig på bildet under om hva jeg mener.

 Processed with VSCO with c8 preset

2. Vent til leppestiften har tørket slik at du ikke drar den utover hele ansiktet. Til slutt så bruker jeg en concealer børste som er brukt, og høres ekkelt ut, men har rester av concealer på seg og “rammer” inn leppene. Jeg syns det får frem leppene mer, og får mer presise linjer og det ser ikke grisete ut.

3. Det siste jeg gjør er å bruke lipgloss fra Buxom (min all time favorite!!) White russian, og tar det på midten av leppen og kun der. 

 Processed with VSCO with c8 preset

 Processed with VSCO with c8 preset

Jeg håper dere fikk noe ut av dette tipset. Jeg tenker bare å nevne er at jeg alltid bruker dette på leppene mine, og ingen ting annet med mindre det er noe spesielt som skjer. Det er alltid Frøya Astri Raaket og Buxom White Russian.

blogges

GRWM + PERSONLIG Q&A

DRØMMEGUTTEN – FØRSTE GANG.. – HVOR MANGE?! – FØLELSER

Hvis du ikke visste det fra før av har jeg lenge drevet med en YouTube Kanal som du kan følge med på HER. Jeg kommer selvfølgelig å poste videoene på bloggen også, men ønsker du å få litt forsprang på videoene mine og få med deg alt anbefaler jeg deg absolutt å abonnere på kanalen min. Jag poster videoer om alt fra hverdagslivet mitt til sminke og mote. 

blogges

EN PERFEKT MORGEN

 Processed with VSCO with c8 preset

 Processed with VSCO with c8 preset

God morgen søtinger ♥ Håper dere alle har våknet opp med et smil rundt munnen, og har en fantastisk morgen. Jeg kjenner jeg er utrolig sliten ikke for noen spesiell grunn, men man kan si jeg ikke er i topp form på grunn av forkjølelsen min. Jeg hoster helt ekstremt mye, renner på øynene og nesen. Hoster så mye at det nesten føles ut som jeg skal dø hver eneste gang, håper det blir bedre til skolestart ettersom jeg skal starte på skolen igjen på mandag etter en god ferie. Jeg har ikke gjort noe spesielt denne ferien, men det vært utrolig herlig å kunne koble helt ut og kunne fokusere på helt andre ting slik som å få gang på bloggen. Jeg har uten tvil vurdert lenge å ta opp bloggen igjen, men det har ikke blitt noe av for det har vært så utrolig mye å gjøre spesielt rett før ferien skulle begynne med skole.

 Processed with VSCO with c8 preset

Jeg kjenner det skal bli godt å se vennene mine igjen, men samt kjenner jeg godt kunne hatt en uke til med ferie. Vi kan si det mildt at jeg ikke er noe skole menneske i det hele tatt. Jeg skal ikke legge skjul på at det skal bli godt å komme inn i rutiner igjen, men jeg gruer meg litt til neste uke på grunn av at jeg skal ta spiral å kjenner jeg gruer meg litt. Vet ikke helt hva jeg skal forvente, derfor om du har erfaringer gjerne del med meg! Hva er planene for helgen deres? Jeg skal ta en ganske så rolig helg ettersom det har vært fiesta de siste helgene nå, og trenger å slappe av og øvelseskjøre mYeee i den hensikt av at jeg har oppkjøring snart.

 Processed with VSCO with c8 preset

Ønsker alle en utrolig fin fredag og helg videre ♥

blogges

UKENS SPØRSMÅL #1

Hvordan er karakterene dine?

Det kommer helt ann på hvilket fag vi snakker om for det varierer veldig mye. Hvis jeg skal ta utgangspunktet i alle så vil jeg si at jeg har middels/gode karakterer. Jeg ligger som regel mellom 4-6 på karakterene, men siden vi enda er så tidlig på skoleåret har jeg ikke fått så mange karakterer til å si hvor jeg ligger.

Er du jomfru?

Nei, føler jeg har svart på dette spørsmålet så mange ganger. 

Hvordan går det med lappen?

Jeg har oppkjøring om bare et par uker (!!!). SYKT nervøs, og livredd for å stryke, men jeg får håpe på det beste og skal heldigvis øvelseskjøre mye med pappa i helgen nå. Jeg har også en del kjøretimer før oppkjøringen så det er beroligende.

Processed with VSCO with c8 preset

Hvor høy er du?

Hver eneste gang jeg møter noen som ikke kjenner meg får jeg alltid kommentaren “wow, du virket mye høyere ut på Instagram”. Jeg er altså kun 157 cm, var hvertfall det sist gang jeg målte høyden min. Jeg tror heller ikke at jeg har vokst noe særlig mye mer siden den gang.

Hvem eller hva inspirer stilen din?

Når det kommer til alt tar jeg generelt inspirasjon fra overalt. Jeg har ingen spesifikke personer jeg tar inspirasjon fra, men jeg ser ofte på motebilder fra Printrest. Ellers vil jeg si at jeg tar mye inspirasjon fra kjendiser som Kim K, Kylie og Isabel Raad. Digger stilen til alle tre, samt jeg føler at jeg kler det meste og kan som regel ta på meg hva jeg vil og føle meg komfortabel. Jeg liker best selv å kjøre basic, men ekstra.

Hvilken butikk eller nettbutikk kjøper du klærne dine fra?

Jeg bruker mest å kjøpe kler på nettet. Det er sjeldent jeg går ut i butikk å shopper med mindre jeg skal et spesielt sted eller har lyst på noe spesielt. Jeg elsker nettbutikker som Junkyard, PLT og Nelly.

Bor du i fosterfamilie?

Det er faktisk sykt mange som misforstår dette. Familien vår er fosterfamilie for noen andre, vi har altså tatt inn noen andre sitt barn fordi de ikke kan ta vare på barnet selv og derfor gjør vi det gjennom barnevernet.

Hva er ditt neste mål?

Jeg føler enda ikke at jeg har nådd målet mitt, så vil ikke si at det er noe “neste mål”. Målet mitt er å leve av sosiale medier som YouTube, Blogg og Instagram. Det er absolutt min drøm, og føler jeg er godt på vei, men skal aldri ta noe for gitt. Jeg syns selv at jeg legger av veldig mye tid, bruker utrolig mye energi på plattformene mine og jobber hardt for å nå målet mitt. Utenom dette ønsker jeg å ha noe eget som et sminke produkt/merke. Jeg ønsker bare å skape noe, som det står mitt navn på som jeg kan dele med andre. Jeg har utrolig mange drømmer, men er det som gir meg mye motivasjon som får meg opp om dagene. 

 Processed with VSCO with c8 preset

Hvordan har du det nå?

Akkurat nå er jeg syk, men ellers har jeg det utrolig fint. Jeg føler alt går fremover nå, og føler ikke jeg sitter “fast” som jeg følte en periode. Jeg følte jeg ikke fikk noe til, og alt bare gikk nedover når det kom til det sosiale og når det kom til jobb som Youtube+. Jeg har også mange personer rundt meg som jeg er utrolig glad i, og får meg til å føle meg bra og får meg til å smile. Jeg syns mye går bra fortiden, og elsker det å være positiv. 

Har du hatt en annen hårfarge før?

Jeg har styrt så mye på med håret mitt, og må virkelig roe meg ned før det ikke er noe mer hår igjen. Long story short, jeg er naturlig blondine –  ombre – farget det hvitt – farget det grått – farget det ombre igjen – farget det brunt – stripet det blondt og nå er jeg fullt blondine igjen og skal ha en bleke runde igjen for å bli helt isblond og da er jeg nok ferdig og skal holde det slik. Takk guuud. 

Liker du at folk kommer bort til deg å spør deg om bilder?

JA, jeg elsker det virkelig! Tidligst i dag kom jeg over noen jenter som så veldig overrasket ut, og det er utrolig koselig å se. Dere må gjerne komme bort. Jeg tar meg som regel alltid tid til dere med mindre jeg har det veldig travelt.

Processed with VSCO with c8 preset

Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med?

Jeg er fornøyd med så og si hele kroppen min, men er det teit å si hvordan hele kroppen min er satt sammen? Føler alt passer så bra sammen i forhold til høyden min. Hvis jeg kun kunne ha valgt en del er det nok rompa mi. 

Planer fremover?

Bli ferdig med lappen, og bestå uten tvil. Jeg skal bare fokusere på lappen, og kun den. Jeg skal også jobbe en del med både Blogg, YouTube og Instagram. Jeg gleder meg til å jobbe mye, og få ting på spor igjen slik som før.

Hvis du har noe du lurer på, gjerne legg igjen en kommentar med spørsmål til neste uke! ♥

Blogges

“DU ER IKKE BRA NOK”

​Dette innlegget er postet fra før, gjort noen endringer, men jeg føler innlegget trengs å postes en gang til i følge av at det er verdens dagen til psykisk helse (i går). Det er så sykt viktig at du snakker med en person du stoler på hvis du sliter med din psykiske helse. Husk en liten prat kan løse store problemer! 

Du ser deg i speilet, du er ikke den syltynne jenta, du er ikke den jenta med den perfekte rumpen, du er ikke den jenta som har den perfekte smale midjen, du er ikke den jenta som har lip fillers og extensions. Dette er nettopp den måten flere tenårings jenter og gutter også for den slags del ser på seg selv. Jeg er så forbanna lei av å høre alt vi jenter må gjøre for å være perfekte eller hvordan vi oppnår dagens samfunn på en perfekt kropp.

Jeg kjenner jeg er utrolig lei av å høre om presset fra alle mulige kanter, hvor enn jeg går! Dette er også kanskje det presset som sitter fast i hodet på deg. Jepp, jeg er en av de som tror på at press er noe som du skaper i hodet ditt og ikke andre steder. Du kan faktisk velge helt selv. Det kan godt være at dette kun er meg eller andre også som tenker likt, men husk vi har forskjellige meninger. 

Vi må bare lære oss alle sammen for en gang skylda at vi er bra nok, det finnes ikke noe som heter perfekt. Det høres kanskje klisje ut, men det er nok sant også? Med en gang noen begynner å operere på seg selv, da svikter du deg selv for du kommer kun til å finne flere feil etter hvert. Vi må lære oss å ta vare på oss selv, ta være på ditt unike og fine utseende for dette er du født med. Tenk din flotte mor og far som du får ligne på, ønsker du virkelig å endre på dette og få spørsmålet den dag du får barn “hvorfor ligner jeg ikke på deg mamma?”. Jeg er så stolt over mitt utseende for jeg kan nå og senere i livet si at jeg ligner på min fantastiske mamma og pappa. 

Jeg kan gå med sminke når det passer meg, kan gjerne gå uten om det er det jeg ønsker, puppene mine er kanskje ikke store, har kanskje ikke den mest perfekte rumpen, jeg har problem hud, jeg går med klær fra billige kjedebutikker og mye mer. Dette stopper ikke meg for at jeg skal kunne være fornøyd med mitt eget utsende. Jeg kan gå med klær fra hvor som helst så lenge JEG liker dette plagget, for hva vet andre om merkelappen som er på innsiden?

Det værste “komplimentet” jeg kan få er “jeg ønsker jeg så ut som deg Therese”. Hvorfor? Vær fornøyd med deg selv for du burde se hvor utrolig fantastisk du er både på innsiden og utsiden. Jeg ønsker langt i fra at andre skal tenke at de vil se ut som meg, jeg vil disse personene skal være takknemlige med seg selv og ikke gå rundt å tenke at de ønsker å se ut som alle andre.

Det er nok flere som mener det er bloggere som har skylden på dette kroppspresset, dette kan jeg delvis være enig i og ikke. Jeg tror og vet godt at vi alle har skylden i dette kroppspresset. Jeg har stor forståelse på at flere toppbloggere som har veldig stor påvirkningskraft, men jeg er mer den typen som tror det sitter mer inni hodet som legger til kroppspresset for du kan fint utvikle dette presset selv også, men jeg tror også sosiale medier hjelper denne tanken som er i hodet til å bli mer ekstrem. Nå tenker du nok “du har ikke dette presset selv, lett for deg å uttale deg da”, ja kanskje det.

Jeg har alltid lurt på hvem er det egentlig som har sagt at jenter må ha størrelse XS, ha store og faste pupper? vel.. det er vel ingen andre enn jenter selv? Selvbilde er noe du MÅ jobbe med fra innsiden og ikke fra utsiden, som sagt tidligere men jeg gjentar meg, du blir ikke lykkeligere av operasjoner (som flere sier som har gjort dette) det eneste du gjør er å svikte deg selv fordi du kommer kun til å finne flere feil hos deg selv og utvikle dette enda mer. Noe annet vi er utrolig flinke på er å sammenligne oss selv med ander, spesielt med andre som har lagt seg selv under kniven. 

Jeg leste en gang en quote som jeg elsker! “Hvis man godtar seg selv som man er, med de gode og negative sidene. Så er det ingen som kan skade deg”. Jeg tror dette er noe alle må lære seg, og huske på for dette er så utrolig viktig å alltid ha i bakhodet. 

Husk vi aller bruker tid på utsende vårt og det er det ikke noe å legge skjul på. Dette er helt normalt så lenge det ikke går over til det ekstreme. Vi må snart begynne å sette en grense på dette kroppspresset. Du trenger ikke den opererte rompa, botox, lip filers for å føle deg bra nok! Husk at du er alltid bra nok uansett hvordan du, bare alltid gjør ditt beste og mer enn det kan ikke noen forvente av deg! Ikke la noen tråkke ned på deg for som sagt DU ER BRA NOK og vil alltid være.  

Ta vare på deg selv, gjør hva som du føler er rett, gå med hva du vil og vær den beste versjonen av deg selv! ♥

blogges