Super dag♥

Heii.

I går så hadde jeg jo besøk av kjæresten min, og det var første gang han var med jeg hjem. Han heter Håvard og går ikke på samme skole som meg, så jeg ser han ikke så ofte. Men han skal komme til meg i dag og før trening, og jeg gleder meg til og se han ! Og nå har vi jo blitt bedre kjent. Var litt kleint i går, siden det var første dagen han var hjemme hos meg.

Vi fant egentlig ikke på så super mye, men vi satt på en film oppe i stua. Siden jeg var alene hjemme, og da satt vi og en film og koste oss. Vi snakket og selvfølgelig, vi snakket utrolig lett sammen. Og det var ikke vanskelig og finne på noe og snakke om. Meg og Håvard hadde masse tilfelles, og det var super koselig og ha besøk av han.

 Bilder fra i går, de bildene jeg tok av meg.

Håper dere hadde en like strålende dag som meg i går, ble veldig trøtt i går så da orket jeg ikke og blogge så mye. Så håper det er ok, at jeg postet innlegget i dag. Elsker dere, og tusen takk til alle de fine direkte meldingene jeg fikk i går på instagram ! Ble så utrolig glad og lese de ^^

Klem Therese.

Outfit of my day

Heii.

I dag skal jeg får besøk av kjæresten min. Så da tenkte jeg og ha et outfit innlegg før han kommer. Han kommer ikke om så lenge. Kommer et innlegg i kveld og da.

Men i dag, ble jeg veldig fornøyd med anntrekket mit. Toppen fikk jeg av Frida i går, siden den hadde blitt for liten for hun. Og jeg elsket den! Toppen var blomstrete og buksen er mørke mørke blå. Så har jeg helt hvite sokker.

Håper dere liker bildene.

//sokker: addidas// bukse: wow // topp: Cubus // øyredobber: accessorize //

Madelen å frida

Heii.

I går kveld, fikk jeg ikke så mye tid til og blogge. Siden meg, Frida og Madelen fikk besøk av noen gutter fra klassen. Det var Andreas, Sjur og Vegard som kom til oss. Vi satt oss i sofaen og såg på idol, mens vi hadde nsp.

Vi har alltid nsp, når det kommer gutter. Det gjør det alltid, når vi får besøk av noen fra klassen. Og på kvelden sova jeg veldig fort, siden jeg var trøtt. Men det var ikke Madelen og Frida, så de var våkene.

Og i dag skal vi planlegge selskapet. Siden det ikke er lenge igjen til vi skal ha det. På fredag i denne uka som kommer skal vi ha det. Og vi gleder oss sikkelig mye! Så dag skal vi handle litt og planlegge musikk og va vi skal gjøre.

Klem Therese.

Overnatting

Heii.

I dag skal jeg sove hos frida hele helgen, og jeg jar gledet meg veldig lenge. Neste uke skal jeg, madelen og frida ha selskap i lag. Så da skal madelen og sove her, så skal vi sove i bobilen og planlegge selskapet. Vi skal ha hollywood party.

Madelen kommer litt senere, siden hun skulle spise middag og litt sånt med familien. Så vi gleder oss veldig mye til hun kommer. Jeg var med frida hjem etter skolen, siden jeg skal jo sove her hele helgen. Siden mamma og pappa er på kurs. Og jeg får ikke lov og være alene hjemme en hel helg.

Kommer flere innlegg innlegg sener ei helgen og i kveld. Ha en super dag dere og!

Klem Therese.

Hva skal jeg gjør?

Heii.

I dag har jeg hatt en super kjedelig dag viss jeg skal si det sånn. Har egentlig ikke gjort en dritt, viss jeg skal si det sånn. Enste jeg har gjort er å spise kake og ver med mamma siden hun har bursdag i dag! Så gratulerer med dagen mamma.

Jeg har også gjort lekser og slappet av med serie (pretty little liares) så har jeg vert mye på instagram, og svart mange på driecte meldinger og fanpager på ig. Veldig koseligt å se så mange fine kommentarer.

Med en gang jeg går inn på så er det alltid noen som har postet en fin kommentar, alltid koseligt og lese de. Og nå sitter jeg og hører på musikk og snakker med noen venner 🙂 håper dere har hatt en mer spennede dag enn meg..

Hva har du gjort i dag?

Klem Therese.

Blogging

Heii.

I dag kommer det ikke til og bli så super mye blogging, siden jeg skal til odda for og spille fotball kamp. Og det tar ca 2 timer og kjøre.. Så da skal vi kjøre halv 4 i mini buss med laget mitt.

 

Og da kommer jeg sent hjem, men da kommer det er sent innlegg bare som dere vet det.. Åsså kommer jeg kanskje til og poste et innlegg på turen.

 

Kommer ikke video før i mårå. Siden fikk ikke tid i går, siden var så mye som skjedde i går. Men skal prøve og få laget den i mårå. Skal snart ha en må gjøre video her på bloggen også, siden var noen som ønsket seg det. Håper dere forstår.

 

Ønsk meg og laget mitt lykke til. Ha en fin dag dere også. Klem Therese.

Tirsdag

Heii.

Nå har nettopp kommet hjem fra skolen. Og skal snart poste en video på bloggen fra i går. Avslører ikke hvilken video det er. På skolen i dag, hadde vi en helt normal dag. Nå skal jeg snart ut og lufte mico så skal jeg lage meg noe mat.

Senere i dag skal jeg ta en jogge tur med mico opp på fjellet. Det er veldig lenge siden jeg har jogget, så jeg har tenkt og gjøre det i dag. Viss dere har video forslag til neste uke så bare kommenter. Ha en fin dag!

Klem Therese

Amanda

Heii.

I dag har jeg vert på amanda med Frida, Adlan og Andreas. Det var veldig kjekt. Meg og frida gikk bare rundt og shoppa klær og såg på sminke og sånt. Mens guttene bare gikk vekk haha.

 

Når meg og Frida var ferdig med og kjøpa klær og sånt så spanderte adlan og andreas frozen yoghurt på oss. De var utrolig gode! Er så glad for at frozen yoghurt har komt til amanda. Vi tok bussen hjem etter på. Og når skal jeg og frida på fotball trening 🙂 håper dere hadde en fin dag 🙂

 

Klem Therese.