SUMMER FEELING

Hei alle sammen ♥ I dag har jeg vert sammen med Madelen, var skikkelig godt å se henne igjen eller jeg ser henne hver dag nesten men vi får nesten aldri vert alene. Men i dag var hun her jeg bur og da møtets vi å da gikk vi på piknik, vi fant et fint sted vi satt oss ned. Vi hadde med oss både poloraid og vanlig kamera så vi fikk tatt masse fine bilder sammen. Senere i dag skal vi lage videoer, å bare kose oss sammen. Jeg har hatt en super fin dag sammen med Madelen og det blir sikkert bedre.

Her ser dere de fleste bildene vi tok sammen i dag:

Jeg og Madelen lagde disse super gode jorbær-fruktspydene med sjokolade! Det var så utrolig godt!

Håper dere hatt en fin Søndag alle sammen ♥

HUSK AT DERE FORSATT KAN VÆRE MED PÅ KONKURRANSEN MIN HER.

TING DU KAN GJØRE I HELGEN

Hei alle sammen. I dag har jeg tenkt og dele noen ting som du/dere kan gjøre i helgene, når jeg selv har besøk sliter jeg ofte å finne på hva vi skal gjøre. Men når jeg har venninne mine på besøk så finner vi som oftest på noe kjekt sammen. Det meste av dette er helt gratis, og er veldig lett og få til å gjøre. Kanskje du allerede har gjort noe av dette? Gjerne si i fra om du likte tipset.

♥ Film/serie maraton – du kan invitere noen venninner over til deg også kan dere se masse filmer eller mange episoder på en serie.

♥ Dra på shopping – Bur du nærme et shopping senter? Du kan isåfall dra å shoppe med dine venninne og kanskje dra på cafe etter på, fks: Starbucks eller waynes coffee.

♥ Pysjamas party – Du kan invitere dine aller bestevenninner til overnatting hos deg! Så kan du kjøpe inn masse snop, så kan dere gjøre masse koselig!


♥ Piknik – Er det fint vær ut? Finn frem litt snacks å dra ut i en park eller noe lignende sammen med venninnene dine vel.

♥ Baking – Du bake sammen med noen du er glad i, fks kjæresten viss du har eller så kan du jo bare invitere en venninne.

♥ Overraske noen – Kjenner du noen som har bursdag eller noe lignende så kan du jo overraske de med noe de liker veldig godt.

♥Lage videoer – Liker du å lage videoer sånn som meg? Inviter noen venninner eller kanskje kjæresten din. Du kan lage boyfriend Tag med kjæresten, med venninner kan du lage She does my makeup, Whisper challenge, Yoga challenge osv.

♥ Spa dag – Du kan ha en spa dag hjemme, du kan ta et langt bad og ha lys rundt bade kanten. Ta en deilig ansikt maske, og skurbbe hunden litt ekstra.

♥ DIY prosjekt – Du kan søke på Youtube etter DIY´s, kanskje du starter på et nytt DIY prosjekt?

♥ Gå på kino – Du kan finne en kino som du har lyst å gå på, ta med deg en venninne eller en date!

♥ Fotoshoot – Du kan få noen til å knipse noen bilder av deg. Kanskje du får deg et nytt profilbilde et sted?

♥ Organisere – Du kan enten organisere klesskapet ditt eller kanskje sminken din?


♥ Gå ut og spise – Du kan dra til byen og spise sammen med venninne dine eller så kan du dra på en date.

♥ Slappe av – Du kan gå og låne en bok å egentlig bare bruke helgen på og slappe av.

♥ Makeup – Du kan teste ut nye makeup looks, kanskje du har fått deg noe nytt som du vil teste ut også?

♥ Trening – Du kan gå og trene sammen med en venninne eller så kan du jo og venninnen din ta en joggetur sammen.

Alle bildene er fra We heart it.

HUSK OG MELD DERE PÅ KONKURRANSEN SOM JEG HAR PÅ BLOGGEN NÅ HER.

Håper dere fikk noe ut av dette innlegget!

SELSKAP // GOD HELG

Hei alle sammen  I dag er det endelig helg, var deilig å komme hjem i dag etter en lang og våt skoledag. Vi hadde idrettsdag i dag på skolen, å da tok vi sølv/bronse/gull i litt forskjellig. Jeg syns det er kjedelig vert år, men det er kanskje fordi dette er ikke noe jeg interesserer meg så mye for. Det er jo andre enn meg som syns at det var mer kjekt. Det regnet veldig mye, så kan ikke si at det gjorde det så mye bedre..

I dag så skal jeg i selskap til en jente som heter Kristine som går i klassen min, jeg tror dette selskapet blir det siste selskapet der nesten alle jentene er samlet. Vi begynner jo på ungdomskolen til neste år. Gleder meg veldig masse til selskapet, siden det er alltid kjekt og være sammen med jentene mine ♥ 

Lenge siden jeg har smilt med tennene nå,

Viss dere vil se en get ready with me video, så kan dere bare sjekke ut videofy kanalen min så kommer den der i løpet av dagen. Jeg tror den kommer ut der i dag, jeg skal vertfall begynne på videoen nå. Vi får egentlig bare se, men hadde settet stor pris på viss dere hadde begynt og følgt meg der. (@Theresesorenes)


Dette er kjolen som jeg skal ha på meg i selskapet 


Kos dere masse på denne fine Fredagen, mine fantastiske ♥ God helg!

HUSK OG MELD DERE PÅ KONKURRANSEN HER.

WISHLIST // ROMWE

// Reklame

Hei dere ♥ I dag har jeg ikke vert på skolen på grunn av at jeg har vert syk i dag, så derfor var jeg hjemme fra skolen. I dag brukte jeg morgendagen på å se på klær fra Romwe. Jeg fant utrolig masse fint og ting jeg likte som jeg har settet på ønskelisten min. Denne gangen fant jeg veldig mye fint i svart og vinrødt. Romwe har utrolig masse fine og tøffe klær som jeg elsker! Gjerne fortell meg dine wanties fra Romwe i kommentarfeltet.

GJERNE FORTELL MEG OM DET FALT NOE HER I SMAK HOS DERE


HERHERHER

HERHERHER


HERHERHER

HUSK OG MELD DERE PÅ KONKURRANSEN SOM JEG HAR, SOM DERE FINNER HER.

Klem Therese.

WHAT IS ON MY IPHONE

Hei alle sammen. Da var det endelig tid for video-onsdag nok en gang. I går når jeg filmet inn videoen så brukte jeg super lang tid på finne ut hvilken jeg skulle lage til dere, men jeg ente opp med en What is on my iphone. Jeg håper dere liker videoen, Å gjerne gå og abonner meg på youtube også, HER kommer dere direkte til profilen på youtube. Gjerne legg igjen en kommentar på videoen eller en like og en subscribe!

HUSK OG SETT VIDEOEN PÅ 1080HD FOR BEST KVALITET.

NEW IN FROM ROMWE

// Sponset innlegg av Romwe.com

Hei alle sammen ♥ I går kom det en fantastisk pakke i posten fra Romwe! Jeg ble utrolig fornøyd med de plaggene jeg fikk av romwe denne gangen, nå er jeg nesten klar til sommeren. Nå har jeg faktisk fått noen favoritt plagg til sommeren, så dette blir nok ikke første gang dere får se disse plaggene.


HER, finner dere denne utrolig tøffe toppen. Jeg digget denne T-shorta så utrolig masse, gikk med den på skolen i dag og den var bare elsk!

IN LOVE 


HER, finner dere denne nydeligheten. Det er vel ikke bare jeg som synets denne shortsen var rett og slett NYDELIG! Forelsket meg i den med en gang jeg åpnet pakken å bare tenke wow!


Til slutt men ikke minst HER, finner dere denne super søte toppen som jeg fikk fra Romwe. Denne falt i smak med en gang, denne var bare elsk!

HUSK OG MELD DERE PÅ GIVEAWAYEN JEG HAR PÅ BLOGGEN, HER KOMMER DERE DIREKTE TIL DEN.

Klem Therese.

SUNNE PANNEKAKER

Hei alle sammen ♥ I går lagde jeg noen super gode pannekaker, jeg lagde disse pannekakene for første gang i går å jeg likte de veldig godt.  Jeg anbefaler dere og prøve disse ut derfor skal jeg gi dere oppskriften. Jeg og Karoline koste oss med disse i går, hun likte de ikke fullt så godt men hos meg falt de i smak. Det som er ekstra bra er jo at de faktisk er sunne.

♥ 1 egg

♥ 2 ts sukker (helst sukrin, som er det sunne sukkerert)

♥ 1 1/2 dl med havre

(Kanskje litt vaniljesukker også for og lage litt smak)

Når jeg har blandet alle ingrediensene i en bolle så finner du frem en stekepanne, når du steiker disse her så bruker du ikke smør. Når du har stekt de til de er gyldne og fine, så finner du frem en tallerken å tar egentlig på hva du vil. Jeg valgte bare jordbærsyltetøy fordi det er det jeg liker best.


Håper dere tester dette ut, å gjerne del det med meg viss du prøver dette ut. Send meg et bilde på Instagram (@Theresesorenes) eller send en melding med bilde på facebook (Theresesorenes.blogg.no). 

Håper dette falt i smak hos dere 

Klem Therese.

SHEINSIDE GIVEAWAY

// Samarbeid med Sheinside.com

Hei alle sammen, i dag har jeg tenkt og sette i gang en konkurranse samarbeid med Sheinside. Dere vet jo at jeg liker sheinside utrolig godt, hver gang jeg har fått klær fra de har jeg alltid vært fornøyd å jeg gleder meg alltid til de nye klærne skal komme! Derfor tenkte jeg det hadde vert kjekt for dere med en konkurranse, og det dere kan vinne er 50$ i kupongkode. Håper så mange av dere deltar!

DETTE ER REGLENE:

 Gå og registrer dere hos Sheinside.com, veldig enkelt å gjøre. HER kommer dere direkte til der dere registrerer dere.

 Like sheinside sin side på Facebook, HER kommer dere dirke til siden deres.

 Legge igjen en kommentar under dette innlegget at dere har gjort alle reglene, å skriv samme E-post som dere registrerte dere med hos Sheinside. Veldig viktig at dere har med den samme som dere registrerte dere med.

Denne konkurransen kommer jeg til å holde på med i to uker, så gjerne del denne videre så andre kan bli med 🙂

HER SER DERE TIDELIGE KLESPLAGG JEG HAR FÅTT FRA DE.

HER SER DERE NOEN ANDRE PRODUKTER SOM SHEINSIDE HAR.


HERHERHER, finner dere de forskjellige produktene.

Håper så mange av dere blir med i denne konkurransen, å gjerne del denne konkurransen videre på Instagram/Facebook for å få flere med.

Klem Therese.

MÅTER Å TJENE PENGER PÅ

// Samarbeid med Instagram kontoen @only.jenter

Hei alle sammen. I dag har jeg tenk og dele et tips med dere, dette er et godt tips som jeg har brukt selv en liten stund. Det er et tips om hvordan du kan tjene penger på, jeg har brukt dette tipset selv og mange av tingene funker bra viss du sparer til noe. Gjerne fortell meg viss det er noe dere har lyst å få tips av.

♥ Klippe gresset til naboen, du kan enten gå til foreldrene dine og spør om du kan få penger for dette. Men viss du ikke får et “ja” av de så kan du for all del gå til naboen å kanskje ha dette som sommer jobb i sommer! Husk og spør pent 🙂

♥ Har naboen din dyr eller har du dyr? Spør naboen din om hun/han trenger noen for å gå tur med hunden deres vær dag! Kanskje naboen din ikke ha dyr, du kan jo for all del spørre foreldrene dine om dette også skader ikke.

♥ Har du en nabo som ikke er hjemme så ofte? Da kan du jo tilby dem å hente posten for de hver dag det kommer post å avtal hvor du skal legge den.

♥ Er naboen din ofte ute og reiser? Viss naboen din skal ut og reise eller noen du kjenner, så kan du jo også tilby dem og passe på katten eller hunden deres viss de har. Kanskje de har et annet kjæledyr?

♥ Bli med mammaen/pappaen din på jobb å hjelp til litt, kanskje du får noe for dette?

♥ Bur du nærme en butikk eller noe lignende? Du kan jo spørre de om du kan hjelpe å telle varer eler noe sånt !! 

♥ Du kan spørre mammaen din om hun kan spørre de hun jobber med trenger barnevakt dette kan jo lett tjene på. Kanskje noen i nabolaget ditt også trenger barnevakt.

Gjerne gå og følg instagram brukeren @Only.Jenter (Den er ikke min for de som lurer) Den er utrolig bra, og veldig gode tips!

Likte du dette tipset?

Klem Therese

OUTFIT OF THE DAY

/ Skinnjakke: Bikbok / Shorte: Bikbok / Caps: Junkyard.no / Sko: Converse / Topp: Abercrombie&fitch / Bukse: H&M /

Heii alle sammen ♥ I dag ble det et outfit innlegg, i det siste har outfit innlegg vert veldig etterspurt. Derfor tenkte jeg å ta noen outfit bilder i dag. Jeg syns selv at det er outfit innlegg som er kjekkest å blogge om. Derfor er det veldig bra at dere liker det også hehe. Jeg skal prøve og være litt mer oppdatert med dette, men det kan jo ikke bli for mye heller så jeg må passe på og variere. Det er faktisk 70% av de som leser blogger ser bare på bilder.

Jeg håper at dere får en super fin Lørdag alle mine fantastiske lesere 

Klem Therese.