EN OPPDATERING PÅ LIVET

Jeg ønsker å starte dagen med en oppdatering på livet, siden det er enda tidlig på dagen. Samtidig som at dere kanskje kan bli enda bedre kjent med meg som person. Det handler rett og slett om hva som skjer akkurat nå, og hva som skjer fremover. Jeg har et ganske basic liv vil jeg påstå, men av og til skjer det nye ting som er morsomt å dele med dere!

♥ Jeg var faktisk nylig på Cutters, og klippet en god del av håret mitt! Det føles faktisk som en ganske stor endring på håret uavhengig av hvor mye jeg klipper av håret mitt. Jeg klippet kanskje 6 cm av håret.. Det er faktisk mye for min smak! De som kjenner meg godt vet at jeg holder saksa langt borte fra håret mitt. Jeg trengte det ettersom tuppene mine var veldig slitte, og det er bedre å få det bort med en gang enn at det skal spise seg opp.

♥ Jeg stresser med juletiden, og det gjør jeg omtrent hver eneste jul! Det er utrolig vanskelig å finne de rette gavene til de rette personen, hvor mye eller hvor lite du skal bruke og hvor du skal kjøpe det. Jeg tror jeg egentlig er i boks med de fleste gavene, eller jeg vet hva jeg skal kjøpe. Tror jeg, krysser bare fingrene for at de blir fornøyde!

♥ Akkurat nå har jeg vippe extensions, men jeg er sykt usikker på om jeg skal ta refill fordi jeg vet ikke om jeg ønsker å bruke penger det. Selvom jeg elsker å våkne opp om morgenen, og føle meg litt ekstra fresh. Det er kjipe penger! haha. Jeg føler meg litt stygg uten? Er det dumt å si? Det er bare at jeg er så vant til å ha de der hele tiden, og da hater jeg å gå uten.

♥ Nylig kjøpte jeg og kjæresten billetter til Palmesus til neste år, og jeg gleder meg så mye!! Endelig kan jeg være med på det som alle andre gjør ettersom jeg blir 18 i April. 

Hva skjer i livet deres akkurat nå?

Blogges

JEG ER HELT FORELSKET!

Reklame | Njbeauty

På mandag var jeg hos Nicole for å fikse neglene mine, og denne gangen ble så ekstremt fine! Jeg er så vanvittig fornøyd, bare se på de lekre neglene på bildet! Jeg fikk for noe ganske nude denne gangen, og jeg tror også nude er min favoritt. Det er ganske gøy å gå for noe litt mer vågalt noen ganger også, men det er ikke noe jeg gjør hver eneste gang. Jeg tok også glitter på to av fingrene også, og det gjorde utrolig mye syns jeg! Det var Nicole som kom på å legge til litt glitter, og elsker at hun har så god smak! 

Det er også alltid like morsomt å være hos hun, og gjør deg så komfortabel! Vi snakker om alt mulig, og tiden går så fort. Jeg opplever ofte at å være hos salonger er ganske kjedelig, men jeg gleder meg til å være hos hun hver eneste gang! Det er litt sykt at jeg nesten har gått til hun i over et år. Tenk det! 

Fikser dere neglene deres?

Blogges

SIST GANG JEG..

Sist gang jeg gråt..

Det var nok forrige helg når jeg var ute, og hadde fått i meg litt for mye å drikke og da blir jeg alltid så ekstremt følsom. Always! Husker egentlig ikke grunnen så godt, men jeg gråt hvertfall. Haha, det er like flaut å våkne dagen etterpå hver gang.

Siste personen jeg snakka med i telefonen..

Den siste jeg snakka med i telefonen var pappa, fordi jeg ville han skulle kjøpe med iste på vei hjem fra jobb.

Siste personen jeg snakka med på melding ..

Det var bestevenninnen min Nathalie, og hun spurte om jeg var på skolen eller ikke. Jeg har vært syk, så jeg fikk en fraværs dag på skolen.

Sist serie jeg så på ..

Jeg, og Jan Daniel begynte å se på Øya på Tv2 Sumo, og herregud det må dere sjekke ut! Det er så utrolig morsomt, og det er veldig likt Robinson ekspedisjonen. 

Siste diskusjon/krangel ..

Det husker jeg faktisk ikke! Det er nok garantert noe teit jeg og Jan Daniel kranglet om. Det er typisk oss å “små” krangle om slike teite ting, men det er ikke noe alvorlig heldigvis.

Sist gang jeg lo..

Når jeg og kjæresten så på Øya var det en personen vi ikke taklet, vet ikke hvorfor, men han var bare veldig rar! Jeg klarte ikke å stoppe å le. Off, det er nesten litt frekt å innrømme.

Sist gang jeg var bekymret..

Jeg er alltid bekymret for at jeg ikke jobber hardt nok. Jeg har alltid perioder der jeg detter av, og perioder der jeg er på fullt. Jeg vil selvfølgelig ha en jevn periode hele tiden. Det er veldig vanskelig..

Siste jeg spiste..

Det siste jeg spiste var kylling og Carry, tror jeg det heter? hahah.

Blogges

BILDENE SOM ALDRI KOM PÅ BLOGGEN

Bildene jeg aldri delte..

Ikke på min beste side eller hva? Haha. Jeg syns det er like morsomt hver gang jeg ser på slike bilder! Det er veldig mange blogger som gjør slike innlegg som dette nå, og faktisk syns jeg det er litt viktig at vi gjør noen slike innlegg inni mellom. Vi bloggere får ikke alltid glans bilder, og de fleste av bildene er som regel bilder som aldri kommer ut noen steder. Vi får kanskje 2-3 bilder som er helt ok, og blir enda finere etter vi legger på filter. Bildene går som regel gjennom en prosess. Bare se på huden min på bildene, så har jeg egentlig ikke så fin hud!

Blogges

JEG FIKK SÅ MYE HATE!

Hei dere <33 Vi er back in business, etter å ha hatt en del skole og da kan jeg ikke noe annet en å ta litt avstand til sosiale medier fordi jeg skal klare å levere. I den siste tiden har det jo vært veldig populært med “mine upopulære meninger” på YouTube, men hvor mange av de meningene som kommer frem er egentlig upopulære? Mange kommer med meninger som de kaller det, at de like bedre Pepsi Max en cola og mye mer. Helt ærlig det er jo ikke så upopulære haha. Etter jeg la ut min upopulære meninger video, som dere kan se HER. Til poenget mitt, jeg fikk så utrolig mye hate etter den videoen på grunn av måten jeg hadde formulert meg. Det var mange som tok meningene mine feil, og andre tok de riktig så klart. Jeg tar der selvfølgelig på min kappe, fordi jeg formulerte meg litt dårlig noen steder. 

Det var faktisk en annen Youtuber som hadde en upopulær mening rettet mot meg, eller jeg tok det hvertfall rettet mot meg. Hun snakket om de videoene mine som ikke varer i hele 10 minutter, og jeg hadde lagt på en hvit bakgrunn på slutten av videoen fordi jeg skulle legge inn annonser. Jeg ser helt ærlig ikke problemet, fordi ingen ser videre etter når jeg avslutter videoen. Noen brydde seg ikke, og andre gjorde det til en Big deal. Det er ikke alltid det er like lett å få en 10 minutter lang video, og når nesten alle sliter med å bli demonitized så skjønner jeg hvorfor! 

Hva tenker dere om disse videoene? Har dere noen upopulære meninger?

Blogges

STEJL STILEN MED JUNKYARD

Reklame | junkyard

Hei dere<3 Jeg har tenkt lenge på at det er mange som kanskje ikke har penger til å kjøpe dyre kler, og derfor tenkte jeg å vise dere hvordan dere kan rimelige kler og stjele stilen til andre! Jeg skal prøve å få gjort dette jevnlig, og håper det faller i smak og alle klærne kommer til å være linket under.

SKOGENSERJAKKEBUKSESOLBRILLER

Jeg bare elsker denne outfiten! Gjør ikke dere? Jeg har prøvd å komme så nærme som mulig for å gjøre den lik, og flere av plaggene selv og anbefales. Jeg la også til noen solbriller som ligner på hennes. Hva syns dere?

JAKKEGENSERSOLBRILLER

Jeg bare elsker dette antrekket!

BUKSEGENSERJAKKEVESKESOLBRILLER

Jeg har også rabattkoder til dere som er THERESES15 for 15% over kjøp på 500kr, utenom salg og kampanjer. THERESESSNEKEARS gir dere 20% på snekers på over 500kr utenom salg. De varer til 17 nov! 

Hva tenker dere om konseptet?

Blogges

JEG SVARER PÅ SYKE DILEMMAER!

Reklame |

Solbriller; HER / Jakke; HER / Genser; HER / Bukse; Zara / Sko; HM / Veske; Prada

DILEMMAER

Ville du vært 10 kg mindre eller 10 kg mer?

Helt ærlig kunne jeg ikke brydd meg mindre om vekta mi, men hvis jeg måtte valgt hadde det absolutt vært 10 kg mer. Jeg hadde ikke vært krise å gå opp litt, men kroppen min er perfekt som den er! 

10 barn eller 10 år i fengsel?

10 barn alle dager i uken, enkelt. Aldri om jeg hadde valgt å sitte i fengsel i 10 år! Det hadde bare vært katastrofe, selvom fengslene i Norge er ganske bra i standar i forhold til andre fengsel, but still no. Bring the kids on ahaha.

Aldri ost eller aldri sjokolade?

Aldri sjokolade, easy! Jeg hadde aldri klart meg uten ost for å si det. Jeg spiser så mye ost, og jeg elsker det. Vi bruker jo ost på absolutt alt, og i tillegg er det så digg!

Sex hver dag eller sex en gang i året?

Sex hver dag! 

Ha dårlig ånde hele tiden eller fett hår?

Jeg kan faktisk ikke fordra å da dårlig ånde, og det er nesten sånn at jeg ikke vil kysse kjæresten min om morgenen for jeg skjemst hahaha! Jeg vil mye heller ha fett hår, og ha bra tannhygiene! Uten tvil.

Bursdag eller julaften?

Julaften!

Ikke dusje på en måned eller ikke ha internett på en måned?

Jeg hadde aldri noensinne klart meg uten internett, så da måtte jeg nok gått en måned uten å dusje meg. Fy søren så ekkelt. 

Ville skapt fred i verden eller stoppet den for sult?

Jeg ville nok skapt fred, fordi da tror jeg sulten også hadde stoppet fordi det er mange som sulter fordi det er uroligheter i landene. Hadde det vært fred tror jeg alle hadde vært mye mer omtenksomme. 

Aldri mer falske vipper eller aldri mer falske negler?

Falske negler alle dager i uken! Jeg kan lett gro lange og fyldige vipper naturlig, og jeg har ganske fine vipper naturlig om jeg får si det selv.

Våkne opp med hangover hver dag eller aldri sove med dyne?

Jeg kan ikke fordra å ha en dårlig hangover, det er faktisk det værste som finnes! Føles ut som du skal drukne i ditt eget spy, og være konstant kvalm. Da blir det nok å kasta dyna bort som fy.

Hva hadde dere valgt?

Blogges