UKENS SPØRSMÅL #4

Hvor mange kjærester har du hatt?

Jeg vil enda ikke si at jeg hatt mitt første ordentlig forhold, hvor jeg virkelig er døds forelska og elsker personen. Kanskje fordi jeg enda er kun 16. Jeg har vært i en del små forhold, hvor jeg har vært glad i personen og hvor vi sier elsker hverandre fordi det høres så ordentlig ut. Jeg vil si jeg har hatt tre kjærester, men ikke noe som har vært døds seriøst, men forhold som har vært bra og hvor jeg har vært glad i gutten.

Ønsker du å ta en plastisk operasjon, isåfall hvilken?

Helt ærlig, ja jeg vil ta plastisk operasjoner, men ikke fordi jeg er ikke er fornøyd med meg selv. Jeg føler jeg viser ganske godt at jeg er utrolig fornøyd med meg selv, men viss jeg har muligheten kan det være jeg gjør noe. Som sagt jeg er kun 16 enda, og kan være jeg endrer synspunkt og har en annen tanke i senere alder. Jeg har nevnt før at jeg ønsker å ta for eksempel restylane, og det gjør jeg enda fordi selv syns jeg den looken er fin. Det er min personlige mening, og jeg mener ikke det er slik alle skal se ut. Jeg føler med en gang noen åpner seg opp om dette blir vi tatt for å reklamere eller støtte dette. Jeg støtter IKKE reklamasjon av plastisk operasjon, hvor rabattkoder osv deles ut, men jeg bryr meg fint lite om hva andre gjør med kroppen deres for det er helt enkelt andres valg og ikke mitt. Jeg kunne helt ærlig ikke brydd meg mindre, alle er fine på deres egen måte.

Spiser du godteri hver dag?

Mer enn nok hvertfall. Det er nok ikke godteriet jeg strekker meg etter, men jeg er en sucker for Cola og sjokolade 😫

 Processed with VSCO with m5 preset

Hvor mye veier du?

Jeg syns ikke det er ok å legge ut hvor mye du veier, fordi det er andre som for eksempel som kommer med kommentarer “jeg vil se ut som deg” eller “jeg ønsker å være slik som deg”. Derfor ønsker jeg ikke å dele dette, fordi jeg vil ikke noen skal sette seg opp en oppskrift for å bli meg eller se ut som meg. Jeg føler vekt har blitt en så personlig greie. Jeg har egentlig ikke noe problem med å dele det, men med tanke på andre. 

Kunne du tenke å ha en egen serie eller gi ut bok?

En egen serie hadde vært moro! Uten tvil. Jeg tror nok ikke jeg har nok til å skrive om for å produsere en egen bok, men man vet aldri hva som skjer i fremtiden. Er det kun jeg som føler alle bloggere kommer ut med bok? Altså, jeg digger det! Det er flere av mine favoritter som har kommet ut med bok, og klarer nesten ikke å vente med å få kjøpt meg bøkene deres og få lest dem.

Hvor mye bruker du i måneden? på ting som sminke og klær.

Jeg prøver ikke å bruke så mye penger på sminke, og klær fordi jeg får mye tilsendt. Hvis jeg tenker sånn generelt bruker jeg kanskje 2.000 kroner på sminke og klær i måneden hvis det er slik jeg shopper. Dette er ikke hver måned. Jeg vil nok si meste parten av pengene mine går til unødvendig mat som jeg kjøper på skolen, og er fullt klar over det selv og prøver å stoppe med å bruke så mye penger på det. 

Kommer du noen gang til å gifte deg?

i hope so! Jeg vil jo en vakker dag ha drømme bryllupet mitt.

Har du aldri dårlige dager? Det virker ikke slik alt virker så perfekt hos deg hele tiden.

Selvfølgelig har jeg dårlige dager! Det har vi alle, og det ikke noe å legge skjul på. Jeg har prøvd å ta dere median på et personlig nivå når det kommer til dette, spesielt i den ene vloggen min som dere kan se HER

 Processed with VSCO with m5 preset

Dine tanker om ex on the beach?

Det er nå en stund siden dette gikk på tven, men jeg likte det utrolig godt! Endelig noe som gir skikkelig drama, og som er spennende. Selv syns jeg paradise kan bli litt mer morsomt til tider, og kjedelig. Jeg føler Ex on the beach var et step opp, men av og til var holdningene til enkelte personer der inne til å spy av. Det ble også litt kjedelig til slutten, men ellers veldig bra!

Har du hooket med en jente før?

Jeg har gjort noe seksuelt eller lignende med en jente om det er det du tenker på. Jeg har kysset, og klint med en jente før. Jeg er ganske så hetero. 

Hvilke typer gutter faller du for utseendemessig? 

Wææ, utrolig vanskelig spørsmål?! Høye gutter, som oftest trente og mørkt hår i guess. I det siste har jeg syns blonde gutter har vært utrolig fint? Samtidig er det som oftest gutter med brunt, og mørke øyne jeg sikler etter på gata. Derfor hvis gutten først er blond, og jeg syns han er pen da er han utrolig pen. 

Hva er den viktigste egenskapen til en partner, om du måtte velge en?

Ærlighet, uten tvil. 

Hvordan takler du presset om å være influencer?

Altså, det er jeg som har valgt å sette meg inn i denne bransjen og jeg kan stoppe når som helst om eg ikke klarer dette presset. For ja, det er ikke så enkelt som det ser ut som. Det er et hardt arbeid, og i tillegg til at andre forventer noe av deg hele tiden. 

Hvis du har noe du lurer på, gjerne legg igjen en kommentar med spørsmål til neste uke! ♥

Blogges

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg