KADETTEN 2019

KADETTEN 2019

Heeei dere <3 Jeg beklager for at det ikke ble noe blogging i mens jeg var nede på festival. Det var på grunn av alt gikk i et kjør hele tiden, og fikk nesten ikke pause til å sove en gang. Jeg vil heller ikke gjøre noen blogginnlegg som er blitt gjort halvveis. Derfor ventet jeg til jeg kom hjem. Uansett, jeg hadde helt utrolig morsomt på festival sammen med jentene mine! Jeg reiste sammen med Nathalie, Milena og vi leide en leilighet gjennom Airbnb. Det var helt genialt, og ikke minst billig! Vi betalte rundt 800 kroner hver for tre netter! Det er jo ingen ting i forhold til hva hotell koster.

Vi var fra mandag til torsdag, og vi tok fly opp og ned. Jeg er utrolig sliten nå når jeg er kommet hjem. Jeg sov i hele går borsett fra at vi feiret søsteren min som har kommet inn på doctorgrad. Jeg tenker å slenge med noen bildedryss fra Kadetten.

 

Dette var antrekket mitt første dag, og toppen min revnet flere ganger og til slutt måtte jeg bytte til en neon body som jeg lånet av Nathalie fordi jeg svimet av under en konsert på grunn av alt press/lite mat/det var utroliiiiig varmt. Security vakten revnet toppen min når han løftet meg over gjerde.

Antrekket mitt andre dagen!

Det var utrolig mange som spilte alt fra Dennis Loyd, Arif, Sushi x Kobe, Jid, Trippie red, Cardi B og Rae scremmurd! Asap Rocky ble satt i varetekt rett før Kadetten, derfor kunne ikke han opptre. Det var litt trist, men det gikk fint for Rae spilte noen av Asap sine sanger. Rae sin konsert var helt syk! Det var så utrolig bra stemning, og vi koste oss så ufattelig mye!

  

 

 

Jeg vlogget under hele kadetten, og det kommer etterhvert. Jeg skal bare få redigert de videoene ferdig. De kommer nok ut i løpet av uken, og gleder meg utrolig mye til å vise dere. Jeg er litt usikker på om det blir en eller to vlogger. Det får vi nok se etterhvert. I dag skal jeg sitte barnevakt med Nathalie, og i morgen kommer endelig kjæreste min hjem fra palmesus og gleder meg utrolig mye til å se han igjen. Har ikke sett han på en uke!! Det er lenge for meg hhaha.

Blogges

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg