KLAR FOR EN NY START

innholder asnnonselinker

Godt nyttår alle sammen! Først av alt vil jeg bare si at jeg håper alle hadde en fin feiring på nyttår, og hadde en fin juletid Jeg hadde en super duper feiring på nyttår sammen med venner og familie. Tusen takk til alle som gikk inn i det nyet året sammen med meg og ikke minst tusen takk til alle mine følgere som har støttet meg gjennom året. Jeg setter enormt stor pris på dere! Dere er virkelig de beste.. Det er en stund siden dere har hørt fra meg på bloggen min som egentlig har vært på grunn av vlogmas og generelt juletiden. Jeg har hatt en utrolig god juleferie og en nødvendig en. 

Processed with VSCO with m5 preset

Genser: HM / Belte: Gina Tricot / Jakke: HER / Bukse: Gina Tricot

Jeg er så giret for 2019, og håper det blir et fantastisk år! Det er vel ikke kun jeg som føler 2018 fløy av gårde? 2018 gikk nesten altfor fort. Jeg er utrolig motivert for å jobbe enda mer, og enda hardere. Jeg har mange mål jeg vil oppnå, og mange nye nyttårsforsetter. Hvis dere vil høre mine nyttårsforsetter kan jeg gjerne lage et innlegg på det. Jeg gleder meg til å jobbe for å nå mine mål, og jeg skal virkelig jobbe på dette året. Jeg skal prioritere ting som er viktig for meg, og det som faktisk betyr noe. Lett å si dette nå, men skal faktisk virkelig prøve dette året. Jeg skal ikke bli helt nazi, for jeg skal selvfølgelig gå ut å ha det gøy enda. 

Jeg føler bare at 2018 har vært et veldig avslappende år. Hvor jeg ikke har utfordret meg selv. Jeg har gjort ting halvveis, og ikke kommet så langt som jeg ønsker. Jeg har heller ikke vært flink nok til å privatere de tingene som virkelig betyr noe, samtidig som dette året skal jeg gjøre det bedre på skolen (morsomt, sier det hvert år). Er dere like giret for en ny start? Veldig klisje å si. 

Processed with VSCO with m5 preset

Uansett, poenget mitt er at jeg veldig motivert til et nytt og en ny start. Dette året skal bli bedre enn 2018, det var et bra år, men den kan bli enda bedre.

Vil du se et innlegg med mine nyttårsforsetter?

blogges

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg