HJELP.. JEG SKAL PÅ SYKEHUSET!

Reklame | Sponset klær.

TOPP – Chiquelle (THERESES20 for 20% av)

BUKSE – HER (THERESES15 for 15% av)

SKO – BALENCIAGA

VESKE – CELINE

SOlBRILLER – HER (THERESES15 for 15% av)

Klokken nærmer seg 09.00, og da skal jeg endelig inn til legen på sykehuset for å finne ut hva som har vært galt med magen min det siste året. Jeg har nevnt det en del ganger på bloggen, men jeg får fortsatt en del spørsmål angående det. Jeg har faktisk ikke så mange svar til det, fordi jeg vet helt enkelt ikke hva som feiler meg. Hvis dere har lest Mario sitt blogginnlegg angående sykdommen hans, så har jeg det litt likt. HER, kan dere lese det. All respekt til han som delte noe såpass privat! Magen min bestemmer alt når det kommer til om jeg kan spise, skal på skolen eller ikke, må på do osv.

Det har vært veldig slitsomt det siste året på grunn av dette som har gitt meg veldig mye skole fravær, samtidig som dette foregikk hadde jeg en lege som overhodet ikke tok dette seriøst. Jeg fikk byttet lege i vinter, og fikk ny til våren og han har vært super, Han tar alt seriøst, og er alltid der for å hjelpe slik en lege skal være. Han er ikke minst også imøtekommende, og det spiller så stor rolle når det kommer til leger.

Alt jeg fikk av min forrige lege var noen diare tabletter, og liksom.. Du gir ikke en 16åring (var ikke fullt 17 da) noen diaretabletter og sender hun på døren ut for å så leve med dette uten å finne ut hva problemet er. Tenk hvis jeg har betennelse eller magesår? Noen leger burde ikke være leger spør du meg.

Jeg gruer meg veldig mye faktisk til å gå inn døren til legen, men samtidig gleder jeg meg for å finne ut hva som har vært problemet så lenge. Kanskje det egentlig ikke er noe galt, hvem vet? Det som får meg til å grue meg er nok undersøkelsen jeg skal gjennom, meen krysser fingrene! Jeg skal dele mer med dere når jeg vet mer ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg