HVILKE YOUTUBERE LIKER JEG IKKE?

Hei dere <3 Jeg tenker at det er på tide med en liten anbefaling. Det er veldig lenge siden jeg gjort et slikt innlegg, og derfor tenker jeg å dele mine favoritt youtubere! Jeg føler egentlig at jeg er ganske “kresen” når det kommer til youtubere fordi det skal litt til for at jeg liker en kanal. Derfor er det egentlig flere som jeg ikke liker enn de jeg liker. Uansett her har dere en god del av de youtuberne som jeg liker:

♥ Millie T – jeg oppdaget hun nylig, og jeg digger videoene hennes! Jeg har faktisk lyst å gjøre noen litt like videoer som hun har! Jeg elsker virkelig slike kanaler som hun, og vil prøve å bli litt mer “lik”.

♥ Linn Ahlborg – åå gud! Hun er fantastisk! Det er bare så beroligende å se på kanalen hennes, samtidig som hun er så ekte!

♥ Bianca Ingrosso! Jeg har mer sansen for de svenske youtuberne enn hva jeg har for de norske. Jeg skulle ønske at Norge blir litt mer lik de svenske på egentlig alt.. hahaha.

♥ Jeffree Star – han er min favoritt youtuber når det kommer til sminke uten tvil!

♥ Shane – hvis du ikke vet hvem dette er så må du ha levd under en stein! Det eneste som er litt trist med han er at han legger ut videoer så sjeldent føler jeg…

♥ Madison Woolley – jeg har virkelig fått sansne for hun her også! Dere burde absolutt sjekke hun ut!

Hvem er dine favoritt youtubere?

Blogges

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg