!BLI MED Å STOPP DEN GRUSOMME TRADISJONEN!

  • 31.05.2017 kl. 15:20

Hvert år holdes det en festival i Kina som jeg sterkt mener burde stoppes. Det burde rett og slett være ulovlig. Det er en hundekjøtts-festival som tar plass i byen Yulin, som ligger i sydøstlige Kina. Yulinfestivalen går ut på at både hunder og katter blir tatt og slått ihjel før de serveres som mat til menneskene. Lokale dyrevernsmedarbeidere sier at flere av dyrene blir flådd levende, dette synes jeg er helt grusomt! De uskyldige dyrene fanges fra gatene og blir avlet frem på ulovlige oppdretter. Når dyrene skal transporteres til det såkalte slakteriet, så blir de fraktet med både lastebiler, mopeder+ i veldig trange bur hvor de er uten vann og mat.

"Opptil fire huder presses inn i små, rustne bur og bundet fast bakpå mopeder og motorsykler og det hjelper lite dyrevernorganisasjoner mobiliserer for å få stoppet festivalen hvor opptil 10.000 hunder og katter den nærmeste dagene blir slaktet og solgt som menneskemat." (hentet fra artikkelen til VG.no , inneholder sterke bilder)

Jeg tror nok at alle dere har hørt om det som foregår i Kina når det gjelder dyremishandling. Dere har nok også hørt om dette før at menneskene slakter dyrene på en fæl måte før de spiser dem. Om vi klarer å sette en stopper for Yulinfestivalen så vil det være et stort, og ikke minst et viktig skritt på veien mot å få en stopper for at innbyggerne spiser hunder og katter. Dette gjelder ikke bare hunder og katter uten eiere, det gjelder til og med dyrene som har et hjem. Mange av dyrene som blir tatt og torturert i Yulin har fortsatt på seg halsbånd, noe som tyder på at de sannsynligvis er stjålet fra eierne sine. 

TKOQIuHI3Eo
 

Vil du være med å gjøre en forskjell? Skriv under HER

Jeg mener at alle skal kunne gjøre en forskjell. Det er mange som kommer med kjipeste kommentaren, mener hvert fall jeg, at: det tar forlang tid og skrive inn navn og mail osv. Eller det betyr ingenting, jeg kan ikke stoppe dette uansett.  Den siste kommentaren er for så vidt sann, jeg kan ikke stoppe dyremishandlingen eller i dette tilfelle Yulinfestivalen alene. Men tenk hvor mye vi kan oppnå sammen. Sammen kan du og jeg bidra til at dyremishandling minskes i stor eller liten grad, det er bra uansett hva tenker jeg. Én stemme, det hjelper så mye mer enn hva mange kanskje tror. Derfor sier jeg til dere der ute som rett og slett er for late til å hjelpe, våkne opp og ta deg tid til å bidra litt, det tar deg maks ett minutt. Vi kan faktisk gjøre en forskjell om vi bare gidder. Det er viktig at vi står sammen og kjemper for dyrenes rettigheter! HUSK! VI MÅ SNAKKE FOR DYRENE, for dyrene kan ikke snakke og de har dessverre ingen stemme. Den må vi vise for de små uskyldige.

Den danske organisasjonen Anima har tidligere klart å stoppe lignende festivaler ved hjelp av underskriftskampanjer på nettet, og nå prøver de å gjenta den samme suksessen. For at det skal kunne bli en stopp på denne utrolig triste og forferdelige tradisjonen, og for at vi i lille Norge skal kunne gjøre en forskjell her i verden, skriv under HER.

xYNSq13FSI4
 

SKRIV UNDER HER.

Tusen takk til alle dere gode mennesker som tar dere tid til å skrive under ♥ blogges

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits